Si ets un immobiliari de la nova fornada, els que estem contínuament en moviment, utilitzem les xarxes socials per comunicar-nos amb els nostres clients,  col·laborem entre nosaltres, anem a congressos i formacions……. llavors segur que et sonarà la frase de: Això no va de cases, va de persones.

Doncs això mateix, el #ProjecteAPI és una cosa de persones, d’equip, de creure en l’evolució, de creure en el bé col·lectiu, en créixer, en aportar a la societat, de buscar un CANVI …..tots aquest i molts més són els valors del nostre projecte, i també de les persones que en formem part.

En primer lloc, vull presentar-vos l’Anna Company.

L’Anna, gerent de ComprarCasa GandHouse té una dilatada experiència en el sector immobiliari, no només a Barcelona i la Costa Brava on desenvolupa ara la seva activitat comercial, també al Vallès i el Maresme. Amb infinitat de formacions a les seves esquenes i altres d’impartides, és molt complicat que si et mous en el sector no coneguis l’Anna. Ella, actualment, és la Presidenta de l’APIALIA Barcelona Mar i membre de la junta d’AMPSI (Asociación de Mujeres Profesionales del Sector Inmobiliario) , entre moltes altres responsabilitats dins del sector.

En segon lloc, en José Luis Echeverría.  Soci fundador de MONAPART i responsable de l’àrea de Franquícies. El José Luis, arquitecte de formació, MBA per ESADE, va viure un parell d’anys a Nova York, gran estudiós del que passa als USA, és una garantia d’una bona conversa i de ben segur que n’aprens alguna cosa nova.

Ell és una de les veus discordants del sector , la seva visió i punts de mira, són quelcom imprescindible que de ben segur ens ajudaran a créixer.

La darrera, i no per això menys important, és l’Eva González-Nebreda.

L’Eva ho tenia complicat en aquest sector, doncs el seu pare, en Pere Nebreda, sempre ha estat una persona molt estimada en el món API. Però l’Eva, advocada de formació, màster en Dret Immobiliari, Urbanístic i de l’Edificació, va començar de ben jove dins el “ram del totxo”, com a ella li agrada dir, i s’ha obert camí amb varis projectes, actualment amb Ceigrup Barcelona.

Ha estat membre d’entitats juvenils d’empreneduria, (Jove Cambra Internacional i de l’AIJEC, Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya), i actualment és Vicepresidenta de FIABCI INTERNACIONAL, i tot i així hem aconseguit que trobi temps per dedicar-lo a ajudar al col·lectiu API en aquesta nova etapa.

Són moltes les coses que tots junts hem de fer, entre elles:

Desenvolupar i potenciar una àrea ja existent, la de “Formació”, donar-li un nou prisma, molt més modern i pensant en les necessitats del col·legiat.

Atres de nova creació, la de “Relacions amb el Col·legiat”. Amb això hem de posar punt i final a aquesta sensació que ningú no ens escolta, i eliminar el distanciament entre el Col·legi i els professionals que exercim la professió.

El món ha canviat, el sector ha canviat i toca que nosaltres també canviem per parlar-los en un idioma que ens entenguin, per això  “Comunicació /Marketing i Tecnologia” serà un punt clau de la nova junta.

Hem de donar la volta a tota l’àrea de tecnologia, començant per agrupar totes les múltiples webs que té el Col·lectiu i centrar-les amb 1, eficient i 100% Mobile. També hem de veure com aconseguim que el Ghestia sigui una eina realment de profit, i posar el nostre portal API.cat allà on li correspon.

Dintre dels nostres propòsits esta en fer escoltar la veu del col·lectiu a les institucions, començant per dalt de tot, i arribant fins a on calgui. Som els coneixedors del que passa al dia a dia del sector, i hem de posar aquesta informació al servei de la societat.

Aquests companys i alguns més són els que ens ajudaran a tot el col·lectiu, començant per Barcelona, a veure les coses d’una altra manera, a tenir un nou enfoc, a modernitzar. Jo no sé vosaltres, però es respiren aires de canvi a les institucions catalanes, NO ENS QUEDAREM ENRERE!!

Comparte!

Comentarios Facebook

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *