Fent Equip

Diuen que si vols arribar ràpid vagis sol, però si vols arribar lluny has d’anar acompanyat, jo afegiria BEN acompanyat.

D’una de les coses que estic més orgullós en la meva vida és d’haver sabut triar bons companys de viatge, tant en la meva vida personal amb la Isabel, com a Vivendex amb el Manel Roger.

En aquest projecte, l’equip és bàsic, són ells mateixos els que em diuen que gran part del protagonisme recaurà sobre el president, i la majoria són de caràcter discret, i prefereixen aparèixer poc a les fotografies, però tots ells tenen en comú ser grans professionals i sobre tot grans persones.

Per mi el més simple hauria estat fer un equip agafant companys i amics del meu entorn més proper, però crec que això ni hauria reflexat la realitat del sector ni molt menys l’amplitud territorial que té el COAPI de Barcelona.

Fa dues setmanes ja us vaig presentar les tres primeres persones que formaven el #ProjecteAPI, l’Anna Company de Comprar Casa GandHouse, el José Luis Echeverría de Monapart i l’Eva González–Nebreda de CEIGRUP Barcelona, avui us vull presentar a la resta de persones que estem empenyent aquest projecte:

–          Maribel Martínez de CENTURY 21 NEW ESTATE. Barcelona.

En aquest projecte tots els esglaons són importants, i a vegades els immobiliaris només en movem a nivell gerent, i ens oblidem de les parts fonamentals de la intermediació, els agents immobiliaris.

La Maribel, per mi és l’agent perfecta, amable, empàtica però a la vegada sap focalitzar y resoldre. Una de les millors agents immobiliàries de l’Estat, per facturació, i segurament també com a persona.

La seva combinació de formació tècnica (és Arquitecte Tècnic i grau en Enginyeria de l’Edificació), l’ha combinat amb formació en Direcció Comercial, Disseny d’Interiors i Coaching per l’ICF.

Sempre atenta i clara en les seves intervencions, en el poc temps que porta al sector s’ha fet una visió clara de què funciona, què no, com millorar i això amb la visió que li dóna ser una Top Producer.

–          Vicente Agulló de FACTOR IMMOBILIARI. Sitges.

En Vicente, per mi reflexa, el que possiblement serà una de les tipologies d’immobiliària que sobreviurà al canvi, són joves, es saben adaptar ràpid al canvi, coneixen les xarxes socials, i les fan servir amb soltura,  i sense comptar amb grans pressupostos, posan-li molta creativitat, són capaços de treure petroli de les seves campanyes.

La seva empresa, FACTOR IMMOBILIARI, és petita, com tantes altres de companys del sector, en el seu cas esta formada per ell, per la seva dona i sòcia, la Vanessa.

El Vicente, nascut a Elx fa trenta i tants anys, amb formació tècnica igual que la Maribel (és Arquitecte Tècnic i Postgrau en Gestió Professional Immobiliària per la Blanquerna), no para de voler créixer, i si tenia poca feina s’acaba d’inscriure al Grau en Administració i direcció d’Empreses a la UOC.

Apart d’això, el Vicente va formar i presidir la ja desapareguda APIALIA Sitges, i ara forma part de la junta d’ AICAT Garraf. Ell coneix perfectament el funcionament de les APIALIES i com / què podem fer per millorar-les i que siguin una molt bona eina per al col·lectiu API.

–          Regina Lahoz de CAFUR. Barcelona.

La Regina ha estat la nostra darrera incorporació a l’equip del #ProjecteAPI. Quan la vaig conèixer, em va sorprendre, sota una aparença tan dolça i tranquil·la, hi ha moltíssima FORÇA i empenta.

Ella dirigeix una empresa amb quasi 50 treballadors, i esta immersa en un canvi generacional, i sobre tot en un canvi de visió, el seu objectiu convertir-la en un empresa moderna, innovadora i de pes dintre de l’Immobiliari de Barcelona, a mi no em queda cap dubte de que ho aconseguirà.

La trajectòria de la Regina, va començar en el Dret, exercint com advocada en un despatx propi, especialitzat en dret immobiliari, al cap dels anys va recavar a CAFUR, on encara s’hi troba.

Llicenciada en Dret, amb postgrau en Dret Immobiliari i Urbanisme per la Pompeu Fabra, també té un Grau en Marketing Jurídic a ESADE i programa de Direcció General a IESE, tot un luxe comptar amb ella al nostre projecte.

–          Francesc Xavier Aso  de FINC AS & RO. Granollers.

En Francesc és una d’aquelles persones discretes, que com ell mateix diu, més d’acció que no pas de paraules. Les seves aportacions sempre són clares i directes, signe inequívoc de persona intel·ligent i atenta.

Titulat com a Tècnic Tributari i assessor fiscal, va fundar la seva empresa aprofitant l’experiència en l’Administració de Finques familiar, i d’això ja en fa quasi 20 anys.

Compromès amb els altres, va co-fundar la MLS del Vallès VIA XARXA, i actualment n’és el president.

També ha estat sots delegat territorial del COAPI, implicat amb el col·lectiu i la seva evolució, sens dubte una peça clau per entendre què passa en algunes grans poblacions de la província de Barcelona.

–          Jordi Rodríguez de ASSESSORIA VIA JULIA. Barcelona.

Potser de totes les persones que us estic presentant avui, la que conec de fa més temps és en Jordi.

Junts, amb altres companys fem dinars periòdicament per comentar com va el sector, les nostres empreses, en què podem millorar i posar-nos al dia, en definitiva, compartim!!

En Jordi, tot i que de formació és Graduat Social , per a mi és un Immobiliari 100%, viu la professió, entén com pocs com ajudar als seus clients i com aportar-los valor.

Format com gestor en despatxos profesionals, ara mateix treballa a l’empresa familiar, fundada fa més de 50 anys.

Habitual de les trobades Immobiliàries, també s’ha format amb en Nello D’Angelo en Coaching i PNL.

Estic convençut que amb el Jordi repetirem experiències i moments!

–          Enric Jiménez de SOMRIE Personal Shopper.

No puc ubicar a l’Enric a cap lloc en concret, crec que no esta pas gaire quiet. El seu despatx principal es a Barcelona, però té franquiciats per molts llocs de l’estat, apart d’això també té una cadena de Restaurants que us els recomano, Butifarring!!

No sé si va ser l’Enric qui va portar la figura del Personal Shopper Immobiliari al nostre mercat, però si que n’estic segur que va ser ell qui el va fer gran. Ara ja fa molts anys que el vaig conèixer a una jornada d’ #EsadeAlumni, on presentava la seva empresa, des de llavors, ha guanyat premis d’emprenedoria, va ser el primer acreditat a Espanya com ABR (agent del Comprador), i ha format a més de 1.000 persones amb el seu programa per compradors.

Ell és un dels casos que, de forma no entendible, no podrà formar part de la junta del Col·legi com a membre en ple dret, ja que ell és Associat i no Col·legiat, però sens dubte ens calen les seves aportacions, en aquest cas com a assessor.

–          José Manuel Valdés de LLOGUER ASEGURAT. Sant Boi i Sta. Perpetua de Mogoda.

En José Manuel, també és persona discreta, dels que van fent i no fan massa soroll. Feia temps que ens seguíem per les xarxes i anàvem comentat coses quan finalment ens vam trobar. Ell em va comentar que havia col·laborat amb el desenvolupament del GHESTIA, la seva opinió de la professió i el que podíem fer per millorar-la em va convèncer que calia persones com ell al nostre equip.

Ell ja sap que és reinventar-se, ja que tenia una cadena de franquícies de Vídeo Club. Lluny de rendir-se va seguir la seva carrera professional al mon immobiliari, actualment amb dos petits despatxos a les rodalies de Barcelona. En José Manuel forma part de la MLS Avanza del Baix Llobrregat, també va ser Vice- President de la APIALIA del Vallés que posteriorment es va integrar en VIA XARXA.

Ell, forma part d’aquell grup d’immobiliaris que fan molta feina i poc soroll, que no paren i que poc a poc aconsegueixen l’èxit a les seves empreses i enriquir el seu entorn.

–          Josep Mª Tello  de RE/MAX. Delegat territorial Catalunya.

En Josep Mª i jo tenim dues coses molt importants en comú, que els dos som Vilanovins de naixement i que els dos ens dediquem al sector immobiliari des del 1995.

Ell és el Gerent Territorial de la franquícia Re/Max, i una de les coses que sempre m’ha agradat d’ell, és que m’ha explicat coses de la marca, hem comentat moltes vegades la visió d’aquí i la visió importada d’Amèrica, però mai m’ha volgut “vendre la moto”.

La seva implicació és indubtable, com a bon casteller, sap que la clau de l’èxit és una bona base, ell ha treballat dur, per la seva empresa i pel COAPI, del que va ser Delegat Territorial i coneix com funciona i que podem fer per millorar-lo.

Actualment és secretari de la MLS , AICAT Garraf, de la qual també va ser membre fundador.

Gran coneixedor del mercat, no només a nivell Barcelona – Catalunya, sinó de tot l’Estat, la seva experiència i visió serà clau per l’evolució del #ProjecteAPI.

–          Jordi Marcè de FINQUES RAMBLES. Igualada.

Ja fa forces anys que vaig coincidir per primera vegada amb en Jordi i la Marta de Finques Rambles, junts fan una parella d’alçada en tots els sentits.

Després d’aquella trobada hem anat coincidint, i sempre amb una xerrada enriquidora. Del Jordi destacaria la seva visió de negoci e implicació amb el teixit empresarial, en el seu cas, no només d’Igualada, sinó també de tota la comarca de l’Anoia. En Jordi és delegat del COAPI a la comarca, i membre de la junta de la UEA (Unió empresarial de l’Anoia),  entre d’altres col·laboracions.

La seva passió per la professió i per l’urbanisme ha fet que encapçali varis projectes immobiliaris, en diferents àmbits del mateix. Aquesta passió la complerta amb esforç i constància.

Sempre atent, i disposat a donar un cop de mà, crec que els que encara no el conegueu,  us sorprendrà molt positivament.

Ja veieu, en conjunt som un equip jove i apassionat, amb empreses d’enfoc molt diferent, i tots mantenim les ganes d’aprendre i d’aportar, això fa que les reunions siguin fluïdes i enfocades, n’estic segur que si ens doneu l’oportunitat podrem traslladar aquesta evolució al COAPI de Barcelona.

Penso que junts, plegats, podem dir ben alt:

Coneixem el passat, respectem el present,

CREEM EL FUTUR!

Comparte!

Comentarios Facebook

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *