Renovació – Transparència – Humilitat – Professionalitat

Publicat al meu mur de Facebook i feed d’Instagram el 26-10-2018

Estic molt preocupat pel futur del nostre col·lectiu.
Ja tenim convocades les eleccions i finalment serem 2 candidats els que optarem a la presidència del COAPI de Barcelona.
Les candidatures són clarament diferenciades, no només en el programa, sinó en l’estil de direcció i la submissió d’una d’elles a l’Associació (AIC) i al seu president.

RENOVACIÓ
Jo penso que 19 anys al càrrec ja ens són prous, que toca donar pas a noves idees, a persones amb energia renovada, amb joventut, que connecten de forma clara les generacions, les més antigues i les noves. Si ara s’han canviat els estatuts perquè una persona només pugui ocupar la presidència durant 2 mandats (8 anys) perquè no ho entenem així amb els mandataris actuals?


TRANSPARÈNCIA
El COAPI de Barcelona és una corporació de dret públic, això implica una supervisió. Desmuntar-lo a favor d’una associació privada, és un acte de mala fe, sobretot quan es canvia el òrgan de control a fi de poder prorrogar el càrrec.
Què un dels possibles candidats disposi del correu electrònic de tots els col·legiats, demostra fins a quin punt s’esta essent parcial a fi de mantenir l’estatu quo i no perdre el control.
Que empleats del COAPI (com el Gerent i el Director Comercial) es pronunciïn públicament a favor de una de les candidatures, fent servir aquest això com a propaganda electoralista, hauria de ser sancionat i com a mínim apartar-los de la gestió fins passades les eleccions.


HUMILITAT
Com pot ser que el president esbronqui a un col·legiat, no som súbdits!!
Com pot ser que estiguem empitats amb absolutament tothom, el col·legi de Tarragona, amb els administradors, amb el Consejo general……potser som nosaltres els que tenim un problema.
Tenim un col·legi que hauria de ser un exemple, i no ho és!!


PROFESSIONALITAT
En el nostre col·lectiu tenim molt d’intrusisme, i també molt d’oportunisme, i això mateix ens esta passant ara.
Algú que mai havia estat al costat del col·legiat, que té mes aviat una empresa d’inversió que immobiliària, ara ha de dirigir el col·lectiu, amb quina experiència, com entén el dia a dia de l’API, com sabrà el que realment cal, quines són les formacions adecuades, no ho podem permetre.

EL FUTUR DEL API’s DE BARCELONA ESTA A LES TEVES MANS!!

Comparte!

Comentarios Facebook

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *