Un Micro-Team que fa Macro-Things per Vicente Agulló

No és gens fàcil buscar els membres de la junta de govern, hi ha d’haver molts equilibris, entre homes i dones, més grans més joves, d’empreses grans, petites, administradors, advocats…….

El Vicente era una decisió segura, format a una de les empreses de més solera de Sitges va decidir emprendre un projecte propi amb la seva dona.

Quan tens pocs calers i moltes ganes, toca tirar de creativitat i professionalitat, això els ha fet consolidar-se com una de les opcions a tenir en compte a Sitges.

Ells són clars representants de tota una generació d’immobiliaris que ara mateix estan massa desconnectats del Col·legi, i ens cal tenir-los a prop.

Et deixo amb la seva explicació.

Vicente Agulló

Pot una micro-empresa competir amb grans franquícies, amb gegants pressupostos i equips de màrqueting? La nostra resposta es.. sí!

Parlem des del prisma d’una petita empresa (micro-empresa), d’una petita població de menys de 30.000 habitants, Sitges. Tot i la seva petita mida, Sitges compta amb un gran mercat immobiliari, principalment residencial, amb una competència enorme (una agència per cada 600 habitants aprox.), i amb una excel·lent mostra de tipologies immobiliàries (petites i mitjanes empreses, autònoms, franquícies, associacions, etc.).

I amb la experiència que aquests anys ens han proporcionat, hem pogut detectar certes tendències que ens han permès posicionar-nos com a una opció principal al mercat local:

1.- Parlem de veïns, d’amics, de coneguts… no de “consumidors”. Aquest perfil demana proximitat i professionalitat, i fuig dels “venedors”; no te gaire en compte la gran marca, si no un assessorament personal, acurat, sincer i professional, on hem de mirar les seves necessitats reals per sobre d’una possible venda.

2.- Volen un expert local, capacitat per assessorar-los tècnicament per la presa de decisions, però amb un ampli coneixement del medi on treballarem. Volen assessors formats, però amb qui comparteixin experiències. I a més, ho volen veure!

3.- Volen Assessors 3.0: tot es digital, però el marketing prefabricat i en sèrie ja no es efectiu. Els clients volen estar representats per algú que domini tant el mon real com les xarxes, els mitjans digitals i els físics, i que pugui posar de la seva banda les novetats que apareixen al mercat.

4.- Volen una “doble experiència”: ja no els hi serveix amb comprar un bon pis o treure uns bons calers per una venda. A més, volen poder gaudir, intervenir, interactuar i sobretot, poder valorar, tant el producte com la totalitat del procés.

Amb aquestes 4 senzilles idees, vam arriba a la conclusió de que l’únic que ens pot fer ser Immobiliaris 3.0 es ser els directors de la experiència dels nostres clients. No som protagonistes, no som la estrella del show: som el catalitzador per una experiència immobiliària única.

Com ho fem?

Es “senzill”: estudiem! -normativa, marketing, tendències, etc-, fem! -posem en pràctica tot allò que trobem apassionant, i no deixem mai res per demà-, i ho ensenyem! -les nostres xarxes socials, les nostres reunions, la nostra comunicació, son “artesanals”, reals, i personals-.

Amb tot això, una bona dosis de passió, una part d’esperit “milenial” -adorem els “memes” i els “lives”, que hi farem!-, i moltíssim respecte per les persones, tenim el cocktail comunicatiu que ens ha fet en només tres anys ser referència per un gran nombre de clients.

Un “Micro-Team” que fa “Macro-things”.

Com es pot llegir a la paret de la nostra petita oficina:

“Això no va de totxanes, això no va de diners. Això va de persones”

Comparte!

Comentarios Facebook

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *